Open Podium

Treed op met jouw act of initiatief

Speel jij in een band, zing jij in een (pop)koor, dans jij graag of ben je acteur bij een theatergroep? Of wil jij vertellen over jullie succesvolle buurtinitiatief of een ander mooi ervaringsverhaal over verbinding en zorg? Meld je aan voor ons open podium. En wie weet steel jij/ stelen jullie straks de show voor een publiek van 2000 festivalbezoekers!

Meld jouw act of initiatief aan

Steel de show voor een publiek van 2000 bezoekers!

Zo werkt het

Meld je act/ initiatief uiterlijk vrijdag 12 juli 2024 aan via onderstaand formulier. Uiterlijk vrijdag 19 juli hoor je van ons of jouw act/initiatief wel of niet is geselecteerd.

Dit mag je vanuit ons verwachten!
✦ Een mooi podium om op te schitteren gedurende 30 minuten, de basisvoorzieningen qua techniek (licht en geluid), lekkere hapjes & drankjes op het festival en publiek.
✦ Wat we van jou/jullie verwachten en welke voorwaarden aan jouw/jullie deelname verbonden zijn, lees je in het deelnemersreglement. Let op, deze opent in een nieuw tabblad.

Deelnemersreglement

Meld je aan

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3 - Wat leuk dat je wilt meedoen

1. Wat leuk dat je mee wilt doen!

Let op: op veler verzoek is de aanmeldperiode met één week verlengd. Uiterlijk 26 juli verneem je van ons of je act/deelname is geselecteerd voor een uitvoering op het Zorghulpfestival.

Jouw gegevens

Lid van*
Kaartensluiten